کشور ایران دارای تنوع غذایی بالا و راه و روش های طبخ متفاوت است.این راه و روش در طبخ غذای محلی کاملا اشکار است.مردمان ایران زمین با سلیقه عالی خود غذاهایی درست می کنند که هیچ وقت طعم این غذا را فراموش نخواهید کرد.مهمانان و مسافران عزیز که به کشور ایران سفر می کنند ،بسیار از غذاهای محلی تعریف می کنند. غذاهایی که شاید با کمترین مواد تهیه شده و در کنار انها نوشیدنی هایی گذاشته شده که طعم فراموش نشدنی را به همراه دارد. عقاب طلایی لیستی برای شما تهیه کرده که با غذاهای محلی استان کرمان بیشتر اشنا شوید.

kashkbademjon-goldeneagleco

کشک بادمجان

کشک بادمجان غذایی خوشمزه و عالی و مقوی است. ما در اینجا کشک بادمجان که در لهجه کرمونی به آن کش بادمجون گفته می شود را بطور کامل شرح می دهیم. در شهر کرمان بعد از طبخ بادمجان که در بیشتر موارد بصورت آب پز است و کشک محلی که توسط دست در آب با دمای نیمه ولرم سابیده شده است و روی اجاق گاز با روغن محلی و ادویه هایی ماند پیازداغ و سیر و نعنا یا پونه تفت داده شده است مخلوط می گردد و غذایی آماده می شود که شاید خوشمزه ترین غذای زندگی شما باشد. اگر به کرمان می آیید کش بادمجون کرمون را فراموش نکنید.




عضویت در خبرنامه